Mijn visie

Mijn visie op dit mooie werk is: Veiligheid, vertrouwen en kwaliteit. Deze drie dingen staan voor mij in mijn werk voorop. Dit zowel in de bij het begeleiden van mensen met angst voor honden als ook in therapiebegeleiding met honden. Het werken met honden (en andere dieren) in het begeleiden van angst voor honden, therapiebegeleiding en het verzorgen van individuele trainingen vereist zowel kennis van mens en dier als ook inlevingsvermogen om iedereen goed te kunnen begeleiden.

Daarnaast is in mijn visie ook kennis over honden noodzaakelijk om dit werk veilig uit te kunnen oefenen. Ik werk als team samen met mijn honden en ben me zeer bewust dat een team alleen zo sterk is als zijn zwakste schakel. Vaak heb ik te maken met kwetsbare doelgroepen. Dit vergt zorgvuldig kijken naar mijn cliënten en mijn teampartner.

Het samenwerken met honden is zo mooi omdat ze niet oordelen, ze hebben van nature een open houding. Ze leven altijd in het hier en nu. Dit zie je ook terug in de workshops waar zorgvuldig naar de samenwerking tussen de begeleider en de hond wordt gekeken. De oefeningen worden op een voor iedereen passende manier in stappen aan geleerd.

Stip aan de horizon

Martina Thomas
Porfier 6
3831 VL Leusden

+31 6 144 77 519
info@stipaandehorizon.eu

Neem contact op

KvK 73493023

BTW NL248065877B01