nieuwe data

Teamtrainingen

Voor zijn teamtrainingen een belangrijk onderwerp in het samenleven en samen trainen met honden heel belangrijk dat er binnen mens – hond teams vanuit verbinding en vertrouwen samen gewerkt wordt. Daarom bied ik individuele trainingen aan voor mensen die met hun hond een beter band willen krijgen en vanuit respect en vertrouwen samen willen werken. Ik bied hierin trainingen aan om deze verbinding te verbeteren, begrip te creëren en vanuit vertrouwen samen te werken. Het veld is hierin heel breed, van aan een slappe lijn leren lopen, hier komen verbeteren, apporteren leren of verschillende trucjes.

Deze teamtrainingen zijn voor iedereen die met zijn hond dichter bij elkaar wil groeien. Voor nog meer diepgang kan je ook een hele cursus – de Team op Stip Cursus volgen!

Verder geef ik ook teamtrainingen op een heel speciaal gebied – bij Hulphonden voor Autisme. Het is een van de weinigen Hulphondenscholen die in Nederland door de ADI geaccrediteerd zijn en strengen richtlijnen moeten volgen.

Copyright © 2024 stipaandehorizon